2018. május 16-án 18 órakor megrendezésre kerül első workshopunk felnőtt játékosok számára. A rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen az általunk és a játékosok által megszerzett tapasztalatok és információk egymás közti megosztására, felkészülve ezzel is a 2018/2019-es szezonra.

Olyan témákkal szeretnénk foglalkozni, amelyeknek gyakorlati hasznát veszik a rendezvényünkön részt vevő játékosok. Szeretnénk végig venni a profi játékosok szerződéseit és azok tartalmi elemeinek esetleges buktatóit (mire és miért fontos odafigyelni az igazolások / átigazolások során), illetve a jelenlévőkkel megismertetni a JÉSZ által kidolgozott mintaszerződés lényegi részeit. Szeretnénk megosztani egyebek mellett a rendelkezésünkre álló információkat a különböző ligák és induló csapatok kapcsán is.

A workshopra szeretettel várunk minden olyan profi és leendő profi játékost, akit érdekel a fent említett két téma valamelyike. A rendezvény, nem csak JÉSZ tagoknak szól, ugyanakkor a helyszínen lesz lehetősége csatlakozni szervezetünkhöz.

Helyszín:
KUBIK coworking
1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.

Kezdés:
18:00

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztráció köteles.