A piacon elérhető feltételekhez képest a következő szezonra is jóval kedvezőbb balesetbiztosítási csomagokat kínál szervezetünk tagjainak a Generali Biztosító. A konstrukciók alacsony éves biztosítási díj ellenében komoly anyagi segítséget nyújtanak a sportolás és közlekedés során bekövetkező balesetek esetén.

A kedvezményes balesetbiztosítási csomag egy újabb erős érv a JÉSZ tagság mellett>>. A Generali Biztosító ugyanis csak azoknak a játékosoknak teszi lehetővé a szerződés megkötését, akik tagjai a szervezetnek és nincs díjtartozásuk. Mivel egy csoportos biztosítási termékről van szó, ez utóbbi igazolása szigorú feltétele a szerződéskötésnek (az igazolással kapcsolatos igényeket az info@jegkorongozok.hu e-mail-címen lehet jelezni).

Három csomag közül lehet választani, ezeknél az éves biztosítási díj függvényében változnak a térítési összegek. A biztosítási szolgáltatások között a különböző sérülések és tartós egészségkárosodás után fizetendő összegek mellett többek között olyan tételek szerepelnek, mint a baleseti költségtérítés, a kórházi napi térítés, a műtéti térítés vagy a keresőképtelenség idejére fizetett térítés. A biztosítás természetesen kiterjed a sporttevékenységgel összefüggő közlekedési balesetekre és a fogsérülések kezelésére is. A részletes díjkalkulációt ez a dokumentum>> tartalmazza.

A biztosítási időszak a következő szezonra, a 2020. augusztus 1. és 2021. július 31. közötti egy évre terjed ki. A játékosok 2020. július 31-ig jelezhetik szerződéskötési szándékukat a Generali Biztosítónál (a jelentkezési szándékot az info@jegkorongozok.hu email-címen kell jelezni). Nagy könnyebbség, hogy nincs kockázatelbírálás és nem feltétel a kórtörténet, tehát a biztosítás a korábbi sérülésektől függetlenül is megköthető.

És ha a fent leírtak még nem lettek volna elég meggyőzőek, a Generali Biztosító a megkötött biztosítási szerződések számának függvényében a 2020/2021-es szezon Fair Play győztes játékosának és a helyezetteknek további értékes díjakat ajánlott fel.

Azok, akik most döntötték el, hogy az egyesületi tagjai lesznek, itt tudnak jelentkezni>>.

(A kép forrása: https://www.jegkorongszovetseg.hu/)