A piacon elérhető feltételekhez képest jóval kedvezőbb baleset-biztosítási csomagokat kínál szervezetünk tagjainak a Generali Biztosító. A szerződést az eddigiekkel ellentétben a szezon során is megköthetik a játékosok.

A JÉSZ tagjai közül eddig 16-an rendelkeznek a Generali Biztosítónál megköthető, speciálisan jégkorongozók számára összeállított baleset-biztosítással. A pénzintézet által kínált konstrukcióik alacsony éves biztosítási díj ellenében komoly anyagi segítséget nyújtanak a sportolás és közlekedés során bekövetkező balesetek esetén.

Három csomag közül lehet választani, ezeknél az éves biztosítási díj függvényében változnak a térítési összegek. A biztosítási szolgáltatások között a különböző sérülések és tartós egészségkárosodás után fizetendő összegek mellett többek között olyan tételek szerepelnek, mint a baleseti költségtérítés, a kórházi napi térítés, a műtéti térítés vagy a keresőképtelenség idejére fizetett térítés. A biztosítás természetesen kiterjed a sporttevékenységgel összefüggő közlekedési balesetekre és a fogsérülések kezelésére is. A részletes díjkalkulációt ez a dokumentum>> tartalmazza.

Új fejlemény, hogy az eddigi ügymenettől eltérően nem csak a szezon kezdete előtt, hanem közben is meg lehet kötni a szerződést. Szervezetünk tagjainak az adott hónap 20. napjáig kell jelezniük szerződéskötési szándékukat az info@jegkorongozok.hu e-mail-címen. Nagy könnyebbség, hogy nincs kockázatelbírálás és nem feltétel a kórtörténet, tehát a biztosítás a korábbi sérülésektől függetlenül is megköthető.

További részletek>>