JÁTÉKOS ÉRDEKEINEK JOGI KÉPVISELETE

Aki a jégkorongban jártas, biztos hallott már olyan esetről (rosszabb esetben tapasztalta), amikor a játékosnak jól jött volna egy olyan szervezet, vagy személy, aki hasznos tanácsokkal segítséget tud nyújtani jogi kérdésekben. Tapasztalataink szerint egy játékos karrierje során nagy eséllyel kerül olyan szituációba, ahol valamilyen formában ki kell állnia saját érdekei mellett egy egyesülettel esetleg szövetséggel szemben. Szervezetünk az ilyen esetekben is segítséget nyújt, és abban érdekelt, hogy tagjaink jogilag biztonságban tudhassák magukat, illetve fontos kérdésekben megbízható választ kapjanak. Szervezetünk célja, hogy hídként tudjon működni a játékosok és egyesületek között. A gyakori problémák esetében felül fogjuk vizsgálni ezek forrását, és javaslatot fogunk tenni az érintett szervezetnek annak érdekében, hogy elébe menjünk az esetleges vitáknak.

Játékosoknak

Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, amikor jól jött volna, ha valaki értékes tanáccsal lát el. Ezért a JÉSZ amellett, hogy képviseli a játékos társadalmat, segít tagjainak az egyéni problémák megoldásában is.

Szülőknek

Ha fontos Önnek, hogy gyereke érdekeit képviseljék, és segítséget kapjon a nehéz kérdésekben, jelentkezzen és legyen tagja a JÉSZ-nek.

Támogatóknak

Ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, szükségünk van támogatókra. Kérlek, ha egyetértesz céljainkkal, támogasd szervezetünk munkáját.