Játékosoknak

Abban az esetben, ha betöltötted a 18. életévedet és rendelkezel MJSZ azonosítóval, teljes jogú tagjává válhatsz szervezetünknek.

Ahogy azt a szolgáltatásainknál is láthatod, szervezetünk elsődleges céljai közé tartozik, hogy a játékosoknak segítséget nyújtson, és hosszú távon támogassa őket különböző programok keretében. Fontos megjegyeznünk, hogy egy jégkorongosokat támogató szervezet szükségessége már sokszor felvetődött a jégkorongozók között, létjogosultságát nem lehet megkérdőjelezni. Ezt a sajnos a Debrecen csapatának és igazolt játékosainak sorsa is alátámasztja.

Azonban nemcsak a játékosoknak lehet szükségük érdekvédelmi szervezetre, hanem az érdekvédelmi szervezetnek is tagokra. A jégkorongozók és érdekvédelmi szervezetük nem létezhetnek egymás nélkül. Szervezetünk erejét az egység és a széleskörű támogatottság adja meg. Éppen ezért nekünk is szükségünk van Rátok, a Ti támogatásotokra. Annál erősebbek vagyunk, annál többet tudunk elérni, minél több tagunk van. Ezért szeretnénk megkérni Téged, hogy lépj be tagjaink közé, ezzel is erősítsed a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezetét.

Jelentkezési feltételek

Játékosoknak (nagykorú és érvényes regisztrációs számmal rendelkezik)

  1. A jelentkező betöltötte 18. életévét
  2. Az MJSZ rendszerében rendelkezik azonosító számmal
  3. Az elmúlt szezonban rendelkezett klubcsapattal
  4. Magára nézve kötelezőnek ismeri el a JÉSZ Alapszabályát, és vállalja célkitűzéseinek támogatását

Jelentkezés

A regisztráció kitöltésével tudsz taggá válni szervezetünkben.