KARRIERPROGRAM KIÉPÍTÉSE

A jégkorong egy csodás sport, amit szerencsére egyre több fiatal választ, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy csak nagyon kevés játékosnak adatik meg a profi jégkorongozói karrier. Ha sikerül is profivá válni, akkor is szükséges szem előtt tartani más hosszú távú célokat is. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy a játékosok hajlamosak elfeledkezni arról a tényről, hogy muszáj lennie egy B tervnek is a jégkorong mellett. Ezért a JÉSZ célja, hogy tanácsadással és különböző programok keretében segítséget nyújtson a játékosoknak összehangolni a karriert a civil élettel.

Játékosoknak

Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, amikor jól jött volna, ha valaki értékes tanáccsal lát el. Ezért a JÉSZ amellett, hogy képviseli a játékos társadalmat, segít tagjainak az egyéni problémák megoldásában is.

Szülőknek

Ha fontos Önnek, hogy gyereke érdekeit képviseljék, és segítséget kapjon a nehéz kérdésekben, jelentkezzen és legyen tagja a JÉSZ-nek.

Támogatóknak

Ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, szükségünk van támogatókra. Kérlek, ha egyetértesz céljainkkal, támogasd szervezetünk munkáját.