SZERZŐDÉSKÖTÉSSEL KAPCSOLATOS TANÁCSADÁS

Megalakulásunk egyik nagyon fontos alapfelvetése az volt, hogy a Játékosok és a klubok között létrejött szerződéseket felülvizsgáljuk és kialakítsunk egy általános keretszerződést mind az amatőr, mind a profi sportolók részére. Szervezetünk elkészített egy keretszerződést, ami tartalmilag illetve formailag is megfelel az általunk elképzelt ideális szerződésnek. Tudjuk, hogy egy ilyen szerződés elfogadtatása az MJSZ-szel, illetve a klubokkal egy hosszú együttműködési folyamat része, viszont mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy ez megvalósuljon és addig is apró lépésekkel évről évre előrébb jussunk.

Játékosoknak

Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, amikor jól jött volna, ha valaki értékes tanáccsal lát el. Ezért a JÉSZ amellett, hogy képviseli a játékos társadalmat, segít tagjainak az egyéni problémák megoldásában is.

Szülőknek

Ha fontos Önnek, hogy gyereke érdekeit képviseljék, és segítséget kapjon a nehéz kérdésekben, jelentkezzen és legyen tagja a JÉSZ-nek.

Támogatóknak

Ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, szükségünk van támogatókra. Kérlek, ha egyetértesz céljainkkal, támogasd szervezetünk munkáját.