TAGOK KÉPVISELETE A SZÖVETSÉGBEN

A hatékony működés érdekében fontos, hogy a Magyar Jégkorong Szövetséggel jól működő munkakapcsolatot alakítsunk ki. A bejegyzésünket követően ennek szellemében kerestük fel Dr. Such Györgyöt, hogy hivatalosan is bemutatkozzunk. A megbeszélésen felvázoltuk alapvető irányelveinket, amelyet a Szövetség elnöke örömmel fogadott és támogatásáról biztosított minket.

Fontosnak tartjuk, hogy Szervezetünk független maradjon, ezért nem áll szándékunkban az MJSZ tagjává válni, viszont ahhoz, hogy a játékosok érdekeit hatékonyan tudjuk képviselni, együttműködünk velük. Céljaink között szerepel, hogy állandó meghívottként, tanácskozási joggal részt vegyünk az elnökségi üléseken, közgyűléseken, Erste Liga üléseken, illetve azokon a munkacsoport-üléseken amelyeken a játékosok jövőjét érintő kérdésekről esik szó. Ez azért is nagyon hasznos, mert így az Elnökség, az Erste Liga tagjai illetve a Közgyűlés közvetlenül értesülhetnek a játékosok véleményéről, másrészt a játékosok ugyancsak közvetlenül juthatnak információhoz.

Játékosoknak

Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, amikor jól jött volna, ha valaki értékes tanáccsal lát el. Ezért a JÉSZ amellett, hogy képviseli a játékos társadalmat, segít tagjainak az egyéni problémák megoldásában is.

Szülőknek

Ha fontos Önnek, hogy gyereke érdekeit képviseljék, és segítséget kapjon a nehéz kérdésekben, jelentkezzen és legyen tagja a JÉSZ-nek.

Támogatóknak

Ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, szükségünk van támogatókra. Kérlek, ha egyetértesz céljainkkal, támogasd szervezetünk munkáját.